Гранд хотел Поморие за св. Валентин

От Стела Лилова

За пореден път посетихме нашият любим хотел Гранд хотел Поморие. Този път избрахме пакет за Свети Валентин – две нощувки със закуски и празнична вечеря за 320 лева. Много удобно 14ти февруари 2015 година се падна събота. Пристигнахме в петък вечер, настанихме се и хапнахме в ресторанта. Хотелът беше препълнен и на другия ден, нямаше никакви места в СПА центъра. Едва издебнах един шезлонг. Голям минус според нас е това, че СПА центъра може да се посещава и от хора, които не са отседнали в хотела, срещу заплащане. Така много пъти се случва да няма места за нас, гостите на хотела.

Оферта за св. Валентин гранд хотел Поморие HotelFinder - търсене и оценка на хотели

Изкарахме много приятен ден със съпруга ми, починахме си добре. След обяд от хотела ни изненадаха с шампанско и бонбони Lindt, по случай празника. Много мил жест. Искахме да се поглезим и решихме да си направим по един масаж. Тъй като имаха промоции и отстъпки се възползвахме от класически масаж на цена 49 лева (преди отстъпката е бил на цена 80 лева). Направиха ни масажите едновременно, след това имахме комплимент шампанско, по един фреш и плодове. Чудесно, релаксиращо и отпускащо.

Свети Валентин в гранд хотел Поморие HotelFinder - търсене и оценка на хотели

За съжаление хубавото чувство се задържа до тръгването ни от хотела, когато ни съобщиха, че са ни таксували по 80 лева за масаж, вместо по 49, тъй като това било предложение за празника с почерпка след масажа. Много се ядосахме, тъй като нито сме се съгласявали на по-високата цена, нито някой ни е попитал искаме ли фреш и плодове. Мислехме, че е комплимент от хотела, но не се оказа точно така. Не искахме да си разваляме хубавата емоция от уикенда и решихме да не се караме на тръгване, платихме си 160те лева, с горчилка и нежелание. Оказа се, че и други гости са се оплакали от същото. Зарекохме се, че повече няма да си правим масажи в този хотел. Почувствахме се много излъгани, а и масажите не бяха нищо особено, със сигурност не си залсужаваха 80те лева.

Свети Валентин в гранд хотел Поморие HotelFinder - търсене и оценка на хотели

След масажите и почерпката поспахме добре, почетохме книжки и дойде време за вечерята, която се оказа чудесно преживяване.

Ресторантът на хотела беше много хубаво украсен, с романтични свещи, сърца и приглушена светлина. Романтика. Бяхме на голяма маса с още няколко двойки, което не беше проблем, всеки се беше вглъбил в половинката си. Менюто беше изключително вкусно – свежа зелена салата със синьо сирене, круши и пармезан, чудесна комбинация. Съпругът ми не е голям фен на зелената салата, но тази му се стори много приятна. Предястието – тиквичка пълнена със сирена, пармезан, прошуто и рукола. Това беше най-вкусното ястие за мен. За основно ни сервираха филе от сьомга, приготвена по уникален начин, с броколи и аспержи. За десерт хапнахме шоколадов сладкиш с малини и сладолед.

Св. Валентин в гранд хотел Поморие HotelFinder - търсене и оценка на хотели

Програмата също беше чудесна, две певици ни забавляваха, а в паузите имаше диджей. Тануцвахме и се забавлявахме до 1 ч. Беше прекрасна вечер и определено най-хубавото ни изкарване на Свети Валентин до сега. Бихме го препоръчали и на други двойки или на компания, която иска да се забавлява и да хапне вкусно. Не оставихме горчивината от скъпите масажи да ни развали настроението. Закусихме сутринта към 10ч. и потеглихме обратно към София с широки усмивки и пълни сърца. Благодарим ти за хубавото преживяване, Гранд Хотел Поморие. Скоро пак ще се видим.


Вашият коментар